Ποιοι είμαστε

H Improve δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων δημιουργικών ανθρώπων με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας για επιχειρήσεις. Ο κάθε ένας από εμάς προέρχεται από διαφορετικό τεχνολογικό τομέα με διαφορετική εξειδίκευση, όμως όλοι μας μοιραζόμαστε κάτι κοινό, το πάθος μας για την τεχνολογία και την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών.

Δραστηριοποιείται σε δύο τομείς που συνδυαστικά καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των επικοινωνιών και μπορούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση μιας επιχείρησης. Στον τομέα δικτύων ηλεκτρολογικών υπολογιστών αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη συντήρηση δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών και IP τηλεφωνίας. Όπως επίσης, στον τομέα της διαφήμισης και προβολής στο διαδίκτυο, παρέχοντας υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων, Internet marketing αλλά και δημιουργίας λογοτύπων και εταιρικής ταυτότητας.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στη σύγχρονη τεχνολογία και την επικοινωνία παρέχουμε λύσεις με αξιοπιστία, τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Για εμάς προτεραιότητα έχει η συνεχής επαφή με τους πελάτες προτείνοντας δημιουργικές ιδέες και στοχευμένες δράσεις που προσανατολίζονται στις ανάγκες τους με υψηλή ποιότητα και συνέπεια στα χρονικά περιθώρια. Στην Improve πιστεύουμε στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες με διάρκεια. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από την ολοκληρωμένη και πλήρη υποστήριξη που παρέχουμε πριν και μετά την ολοκλήρωση ενός έργου.