Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

H ιστοσελίδα αποτελεί ένα από τα βασικά επικοινωνιακά εργαλεία της επιχείρησης με τους πελάτες της. Στην Improve σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που αναδεικνύουν την διαδικτυακή σας παρουσία και σας φέρνουν σε επαφή με τους δυνητικούς πελάτες σας.

Η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας είναι μία σοβαρή επένδυση και γι’ αυτό στην Improve δημιουργούμε ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Κατανοούμε και εξυπηρετούμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους προβάλλοντας τη φιλοσοφία και την πολιτική επικοινωνίας της επιχείρησής σας. Αναλαμβάνουμε ιστοσελίδες κάθε τύπου όπως σελίδα εταιρικής ή προϊοντικής παρουσίασης ή και σελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου e-shop.

Κατά τη διάρκεια ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας ακολουθούμε τα εξής βήματα:

  • Κατανοούμε και προσαρμόζουμε τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησή σας στη διάρθρωση της ιστοσελίδας.
  • Ερευνούμε την αγορά και το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και το προβάλουμε με ευκρίνεια.
  • Κινούμαστε σε ένα δομημένο πλάνο υλοποίησης της σελίδας με στόχο την άρτια λειτουργία και τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα.
  • Προσανατολίζουμε το εικαστικό θέμα της σελίδας στη φιλοσοφία της εταιρίας σας και αναδεικνύουμε την εταιρική σας ταυτότητα με μοναδικό τρόπο.
  • Αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα βασισμένοι στην κατάλληλη γλώσσα προγραμματισμού.
  • Δοκιμάζουμε και αξιολογούμε την ιστοσελίδα και τις εφαρμογές της και καταγράφουμε και διορθώνουμε τυχόν λάθη πριν το "ανέβασμά" της.
  • Παρέχουμε εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη, εφόσον ζητηθεί.

Στην Improve μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε μαζί τη διαδικτυακή σας παρουσία και ταυτόχρονα θα φροντίσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας παρέχοντας υπηρεσίες Internet Marketing. Αυτό περιλαμβάνει τις κατάλληλες ενέργειες παρουσίας σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media), έμφαση σε λέξεις κλειδιά (keyword research), τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO) και υπηρεσίες μέτρησης της αποτελεσματικότητας με τη χρήση των Google Analytics.

Για την Improve κάθε πελάτης διαφέρει, κάθε πελάτης είναι μοναδικός!

<- Πίσω